top of page
LIFT-Mirette-Kangas-01-1080x1080.jpg

Mirette Kangas

Founder of Yle Agile Accelerator

Mirette Kangas on johtava ketterän yrityskulttuurin ja -johtamisen asiantuntija ja muutoksentekijä Suomessa. Hän on Ylen ketterän kulttuurin ja johtamisen keskeisin vaikuttaja ja toteuttaja. Mirette on tunnettu uudistaja myös Ylen ulkopuolella ja on innostanut ketterään yrityskulttuuriin siirtymisessä kymmeniä yrityksiä eri toimialoilla.

 

Mirette on kysytty puhuja ja työpajojen vetäjä Suomessa ja maailmalla. Hänen työtään on palkittu mm. Vuoden Lean-tekopalkinnolla 2016. Ennen Yleä hän on toiminut mm. tuotantojohtajana Sanoma-konsernissa ja digitaalisen palvelujen eri suunnittelutoimistoissa. Mirette on myös harrastajaviulisti.

 

Mirette Kangas is a leading expert in agile business culture and a change maker in Finland. She is the key influencer and leader of agile culture in leadership at Yle. Mirette´s work has inspired dozens of companies across industries to the agile corporate culture.

She is a well-known speaker and workshop facilitator both in Finland and abroad. Background in the digital industry e.g. Nokia and Sanoma Group and in various digital service design companies. She is also an amateur violinist.

bottom of page